Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Utah

Ingatlan eladó Utah

Utah egy amerikai állam, melyet hatalmas sivatagi területek és a Wasatch-hegyek jellemeznek. Salt Lake City a főváros, és a templom tér körül található, a mormon templom otthona, és a város északnyugati részén található Nagy Sóstóról kapta nevét.

Utah határa Colorado, északkeletre Wyoming, északon Idaho, délen Arizona, és nyugaton a Nevada. Délkeletre Új-Mexikóval is. A Salt Lake Megyei ingatlanpiac az erős demográfiai és gazdasági növekedés egy másik évében és a kedvező jelzálogkamatokban részesült. A hatodik egymást követő évben az átlagos jelzálogkamatláb 4% alatt volt.

Az Utahban, különösen a Salt Lake megyében eladott ingatlan átlagos eladási ára 2017-ben 10% -kal nőtt, ami az áremelkedés hatodik egymást követő éve.

Kétségtelen, hogy a Salt Lake City jelenleg a nagyvárosi ingatlanok közé tartozik a legjobb ingatlanpiacok között 2018-ban, így az egyik legjobb hely, ahol Utahban eladó ingatlanokat keres.

Bár talán a legolcsóbb állam az életben, Utah-ban a megélhetési költségek jobbak, mint az országos átlag.

Ezért nem meglepő, hogy a megélhetési költségek sokkal érdekesebbek a szilícium-völgy technikusai számára, akik megpróbálják vállalni a kaliforniai magasabb költségeket.

Egy másik ok, amiért az emberek úgy döntenek, hogy Utah-ban élnek, az az ország egyik legbiztonságosabb állama, sőt, a 9. helyet foglalja el.

A statisztikák azt mutatják, hogy a Salt Lake City olyan város, ahol a leggyorsabban növekvő bérleti díjak vannak a nemzetben.

Ha magasabb vagy alacsonyabb bérleti díjat fizet, akkor sok Utah-ban eldönti, hogy Utah-ban eladó.

Azok az okok, amelyek sok embert vonzanak, hogy itt mozogjanak: az üzleti lehetőségek, a munkahelyteremtés és az életköltési statisztikák a legérdekesebbek, de az állam szépsége is.

Az Utah-i Egyetem új kutatásai szerint az Utah virágzó ingatlanpiaca meghaladja a munkavállalók béreit, ami a lakhatási válság állapotát fenyegeti megfizethető áron.

2010 óta az Utah a legnépszerűbb és leggyorsabban növekvő nemzet az Egyesült Államokban, ezért emelkedik az Utahban eladott ingatlanok iránti kereslet. Továbbá a leginkább elérhető kamatlábak a jövedelmet kapók számára, nehezebb Utahban értékesíteni ingatlant vásárolni.

  •  
    Utah Utahba. Expatriate és Utahban él

      Amerika kétségtelenül az egyik legkeresettebb kontinens, amikor feltételezzük, hogy radikálisan megváltoztatjuk az életet. Függetlenül attól, hogy korlátozott időre, például tanulmányi szabadságra vagy pihentető utazásra, vagy a napi rutin végleges visszaállítására van szükség, nem számít. Mind ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 7906

Eladás Gazdasági épület, Utah, Salt Lake City, Salt Lake City, Call for more detail

84,977,915.84HUF
Eladás
Gazdasági épület

242 m²
3bd/2.5ba Továbbfejlesztett modern ház
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB