Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Utah

Ingatlan eladó Utah

Utah egy amerikai állam, melyet hatalmas sivatagi területek és a Wasatch-hegyek jellemeznek. Salt Lake City a főváros, és a templom tér körül található, a mormon templom otthona, és a város északnyugati részén található Nagy Sóstóról kapta nevét.

Utah határa Colorado, északkeletre Wyoming, északon Idaho, délen Arizona, és nyugaton a Nevada. Délkeletre Új-Mexikóval is. A Salt Lake Megyei ingatlanpiac az erős demográfiai és gazdasági növekedés egy másik évében és a kedvező jelzálogkamatokban részesült. A hatodik egymást követő évben az átlagos jelzálogkamatláb 4% alatt volt.

Az Utahban, különösen a Salt Lake megyében eladott ingatlan átlagos eladási ára 2017-ben 10% -kal nőtt, ami az áremelkedés hatodik egymást követő éve.

Kétségtelen, hogy a Salt Lake City jelenleg a nagyvárosi ingatlanok közé tartozik a legjobb ingatlanpiacok között 2018-ban, így az egyik legjobb hely, ahol Utahban eladó ingatlanokat keres.

Bár talán a legolcsóbb állam az életben, Utah-ban a megélhetési költségek jobbak, mint az országos átlag.

Ezért nem meglepő, hogy a megélhetési költségek sokkal érdekesebbek a szilícium-völgy technikusai számára, akik megpróbálják vállalni a kaliforniai magasabb költségeket.

Egy másik ok, amiért az emberek úgy döntenek, hogy Utah-ban élnek, az az ország egyik legbiztonságosabb állama, sőt, a 9. helyet foglalja el.

A statisztikák azt mutatják, hogy a Salt Lake City olyan város, ahol a leggyorsabban növekvő bérleti díjak vannak a nemzetben.

Ha magasabb vagy alacsonyabb bérleti díjat fizet, akkor sok Utah-ban eldönti, hogy Utah-ban eladó.

Azok az okok, amelyek sok embert vonzanak, hogy itt mozogjanak: az üzleti lehetőségek, a munkahelyteremtés és az életköltési statisztikák a legérdekesebbek, de az állam szépsége is.

Az Utah-i Egyetem új kutatásai szerint az Utah virágzó ingatlanpiaca meghaladja a munkavállalók béreit, ami a lakhatási válság állapotát fenyegeti megfizethető áron.

2010 óta az Utah a legnépszerűbb és leggyorsabban növekvő nemzet az Egyesült Államokban, ezért emelkedik az Utahban eladott ingatlanok iránti kereslet. Továbbá a leginkább elérhető kamatlábak a jövedelmet kapók számára, nehezebb Utahban értékesíteni ingatlant vásárolni.

 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB